Søren Fonsbøl

Jeg er født i 1941 og er selvlært kultur- og idehistoriker. Forlod journalisthøjskolen i 1971, fordi jeg savnede tid og ro til fordybelse. Min store lidenskab er samfunds- og kulturproblemer, som jeg har haft mulighed for at dyrke gennem mange års intensive kultur- og idehistoriske selvstudier, suppleret med kurser, forelæsninger, studiekredse, folkeuniversitet mm., mens jeg ind imellem var beskæftiget med forskelligt praktisk og teoretisk arbejde, bl.a. som gartner, freelance skribent og højskolelærer.

Jeg har skrevet 80 kronikker og artikler om samfunds- og kulturproblemer og medvirket i nogle radioudsendelser.

I 2009 udkom min bog Materialismens Sammenbrud – på sporet af den tabte idealisme (Lindhardt og Ringhof), hvor jeg sammenfatter resultatet af mange års studier og erfaringer i en kritik af den fremherskende, ensidigt materialistiske tidsånd.

I 2012 udkom bogen Dansen om Guldkalven – en samfundskritisk antologi (Books on demand). Det er et udvalg af artikler, kronikker og afhandlinger, jeg har skrevet siden 1975.

I august 2013 udkom bogen Demokratismen – vores nye religion (Lindhardt og Ringhof). Det er en provokerende kritik af det moderne demokrati og den udvikling, som er ved at undergrave det.

Se også siden Mine bøger.

Jeg medvirker gerne i debatarrangementer og foredrag.

Kontakt:

Tlf. 60 82 83 72

E-mail: soren@fonsboel.dk

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.